• makan malam berpasukan
    makan malam berpasukan Jan 13, 2020
    setelah bertungkus lumus, kami makan malam yang sedap dan semua orang sangat gembira.
    lihat lebih banyak
  • pelanggan Jepun datang melawat kilang
    pelanggan Jepun datang melawat kilang Oct 31, 2019
    pelanggan Jepun datang melawat kilang 2019.10.19
  • tenaga PV taiwan
    tenaga PV taiwan Oct 31, 2019
    tenaga PV taiwan 2019.10.16-2019.10.18 taiwan besar energy technology Co., ltd. Alamat: Tingkat 12, No.43, Jianping 17th Street, Anping Daerah, Tainan bandar
  • pameran
    pameran "EXPO" dari Tokyo, Jepun Oct 31, 2019
    pameran "EXPO" dari Tokyo, Jepun 2019.9.25-9.27
    lihat lebih banyak
  • pameran tenaga suria di KINTEX paviliun di Gaoyang, korea pada 19-21 Jun, 2019
    pameran tenaga suria di KINTEX paviliun di Gaoyang, korea pada 19-21 Jun, 2019 Sep 05, 2019
    pameran tenaga suria di KINTEX astaka di Gaoyang, korea Xiamen teknologi tenaga besar Co., Ltd., mengambil bahagian dalampameran tenaga suria di KINTEX paviliun di Gaoyang, korea pada 19-21 Jun, 2019 ,nombor gerai F86. sekumpulan 5 orang tiba di korea pada 17 dan pameran ke-18, 19-21 menerima sebilangan pelanggan dari korea selatan terlibat dalam berkaitan dengan solar industri, seperti peniaga, pengeluar, dan lain-lain, sibuk di lokasi, mendapatkan perhatian dan pengiktirafan pelanggan untuk pengembangan perniagaan susulan membuka pasaran. Kami syarikat akan terus bekerja keras untuk meningkatkan usaha pembangunan dan meneroka secara aktif pasaran korea dan pasaran antarabangsa lain.
  •  2017 pameran tenaga solar antarabangsa osaka di jepun
    2017 pameran tenaga solar antarabangsa osaka di jepun Sep 05, 2019
    2017 pameran tenaga solar antarabangsa osaka di jepunpelepasan masa: 2017-10-12 Pameran: 2017 pameran tenaga solar antarabangsa osaka (PV expo OSAKA2017) pameran masa: 2017-9-20 ~ 2017-9-22 sesi tahunan Tempat: INTEX osaka Penganjur: Pameran Reed Jepungerai No.: 18-74 Xiamen teknologi tenaga besar Co., ltd. mengambil bahagian dalam PV pameran ekspo di Osaka, jepun pada 20 September 2017. pameran merangkumi Xiamen's pendakap bumbung suria klasik, pendakap tanah aluminium, pendakap besi, dan lain-lain (yang paling banyak di antaranya adalah pendakap condong dan kunci belakang pendakap). pada masa ini, jepun adalah dunia utama memakan tenaga negara, dan tenaganya sangat bergantung pada import. teknologi solar sudah menjadi bahagian penting dari Jepun pembangunan negara dasar. Oleh itu, Jepun secara aktif mempromosikan teknologi penjanaan tenaga suria dan memperkenalkan dasar subsidi harga elektrik yang menarik untuk merangsang pertumbuhan permintaan tenaga suria. setelah mematikan beberapa kemudahan nuklear dan menyebabkan kekurangan kuasa selepas 2011 gempa bumi dan tsunami, Jepun berminat dengan tenaga boleh diperbaharui, dan PV nya subsidi adalah yang tertinggi di dunia. Kerajaan Jepun telah memperkenalkan subsidi menarik sebanyak 42 yen / kWh untuk di grid tarif. terima kasih kepada subsidi yang tinggi untuk on-grid tarif, banyak syarikat solar sangat optimis mengenai prospek pembangunan pasaran Jepun . Jepun ’ dasar aktif, bersama eropah ’ insentif solar yang tidak menarik, telah mendorong Jepun ke takhta pasaran solar global. syarikat solar global telah berubah perhatian kepada jepun pasaran. Untuk cina PV syarikat yang mencari pasaran baru untuk memperoleh titik pertumbuhan baru, Jepun makan masuk dasar tarif telah menyuntikkan intensiti ke pengeluar. pada suku kedua 2014, bahagian pasaran dari enam syarikat cina teratas di pasaran Jepun telah mencapai 42.1%. Xiamen teknologi tenaga besar Co., ltd. (http: / / www.hugergy.com) adalah syarikat teknologi tinggi dalam industri fotovoltaik yang menyediakan teknologi unggul dan perkhidmatan yang cekap. ia mengkhususkan diri dalam R&D, produksi, penjualan dan perkhidmatan produk fotovoltaik solar. Ke memberi pelanggan sistem penyelesaian fotovoltaik solar yang stabil, boleh dipercayai dan menjimatkan kos. Sejak penubuhannya, ia telah dijual kepada pelanggan di banyak negara dan wilayah di seluruh dunia. kini merupakan salah satu pengeksport terbesar produk fotovoltaik solar di China. tenaga yang besar selalu mementingkan pasaran Jepun . Pameran yang diadakan di Osaka, sebagai pameran industri solar terbesar dan paling profesional di Jepun, menarik para peserta utama PV industri semasa pameran untuk memberikan pengalaman komunikasi dan kerjasama untuk setiap industri fotovoltaik solar. platform. tenaga besar juga diberi penghormatan untuk menerima banyak pelanggan baru dan lama yang berminat dengan produk fotovoltaik, kerana syarikat kualiti perkhidmatan dan produk dan harga. Semasa pameran tersebut,...
    lihat lebih banyak
  •  Fujian persatuan promosi industri teknologi tenaga baru sun Yizhao dan timbalan setiausaha tang hao mengunjungi tenaga yang besar untuk membimbing kerja
    Fujian persatuan promosi industri teknologi tenaga baru sun Yizhao dan timbalan setiausaha tang hao mengunjungi tenaga yang besar untuk membimbing kerja Jul 11, 2018
    Setiausaha Agung dari persatuan promosi tenaga baru wilayah Yizhao mengunjungi syarikat kami untuk mendapatkan panduanpelepasan masa: 2018-07-11 pada petang 9 Julai, Setiausaha Agung daripada Fujian persatuan promosi industri teknologi tenaga barumatahari Yizhao dan timbalan setiausaha tang hao mengunjungi tenaga yang besar untuk membimbing kerja . Ini adalah kali kedua pemimpin persatuan datang ke syarikat kami dalam masa kurang dari daripada dua bulan. Semasa lawatan, syarikat pemimpin, ketua Lai Hongze dan pengurus besar Hu Taiming, menyambut mesra para tetamu . di simposium, ketua Lai Hongze pertama kali memperkenalkan budaya korporat, sejarah pembangunan dan perancangan perusahaan yang besar Tenaga. Kemudian, selepas "531" dasar, kedua-dua pihak akan pergi ke industri fotovoltaik dan bagaimana untuk memainkan peranan platform promosi dengan lebih berkesan. Masalahnya dibincangkan secara mendalam. dalam mesyuarat itu, Setiausaha Agung sun berkata bahawa anda semua sedang melakukan produk dan projek hati nurani projek. pada masa yang sama, dia menyatakan nya kekaguman untuk berusia sepuluh tahun semangat ilmiah dan teknologi inovasi. dia yakin bahawa tenaga yang besar pasti menonjol dalam industri ini rombakan. Bengkel pengeluaran dan pemprosesan tetamu yang dikunjungi dan dibimbing Para tetamu memuji syarikat kami idea inovatif terkemuka, kuat R&D keupayaan, kawalan kualiti yang ketat dan perusahaan standard pengurusan! Akhirnya, para tetamu mengambil gambar kumpulan.
    lihat lebih banyak
  • taiwan Tainan persatuan perniagaan peralatan elektrik dan pemimpin jawatankuasa perlindungan alam sekitar tenaga hijau taiwan yang melawat
    taiwan Tainan persatuan perniagaan peralatan elektrik dan pemimpin jawatankuasa perlindungan alam sekitar tenaga hijau taiwan yang melawat Sep 05, 2019
    taiwan Tainan persatuan perniagaan peralatan elektrik dan pemimpin jawatankuasa perlindungan alam sekitar tenaga hijau taiwan mengunjungi syarikat kamipelepasan masa: 2018-08-18 "Adakah rakan datang dari jauh". atas jemputan mr. Lai Hongsheng, pengarah eksekutif Tenaga besar Taiwan, delegasi Taiwan's Tainan persatuan elektrik dan komersial dan ketua jawatankuasa perlindungan alam sekitar hijau hijau Taiwan mengunjungi Xiamen tenaga besar pada ogos 17 Sambutan. mengambil gambar kumpulanForum ini dihoskan oleh mr. Qiu Yichao, pengarah Xiamen tenaga besar Pasaran. Encik. Hu Taiming, pengurus besar Xiamen Tenaga besar, dinyatakan nya selamat datang ke delegasi taiwan . Kemudian, mr. Lai Hongze, ketua Xiamen Energy yang besar, memberikan pengenalan terperinci kepada kumpulan pelawat mengenai budaya korporat, sejarah pembangunan dan prospek syarikat . setelah mendengar ketua perwakilan, mr. Guo Yicheng dinyatakan nya kekaguman yang tulus terhadap semangat ketukangan yang tercermin dalam proses syarikat kami pertumbuhan dan pengembangan. pada masa yang sama, kami juga mengucapkan tahniah di atas syarikat kami cemerlang pencapaian. Selepas itu, kedua-dua pihak melakukan secara mendalam pertukaran mengenai pengembangan tenaga hijau di seluruh taiwan Selat. Tenaga besar taiwan, mr. Lai Hongsheng, menjelaskan kepada perwakilan itu terperinci sepuluh tahun rancangan pembangunan taiwan Besar. selepas pertukaran, kedua-dua belah pihak yakin pada kerjasama masa depan prospek. nantikan hingga. Akhirnya, para tetamu dan tuan rumah bertukar hadiah dan mengambil gambar kumpulan. perbualan hangat memberi hadiah kepada tetamuTetamu menyampaikan hadiah kepada kami. selepas simposium, rombongan mengunjungi bengkel produksi . lawati bengkel pengeluaran
muka surat pertama 1 2 3 4 5 6 7 8 9 muka surat terakhir
[  Sejumlah  9  halaman]
Tinggalkan pesanan

Sekiranya anda berminat dengan produk kami dan ingin mengetahui lebih jelasnya, sila tinggalkan pesanan di sini, kami akan membalas anda secepat mungkin.

Rumah

Produk