• bekerjasama dengan China institusi latihan pengurusan terbesar Zhongxu saham, menubuhkan institusi latihan pengurusan tenaga yang besar
    bekerjasama dengan China institusi latihan pengurusan terbesar Zhongxu saham, menubuhkan institusi latihan pengurusan tenaga yang besar May 31, 2020
    bekerjasama dengan China institusi latihan pengurusan terbesar Zhongxu saham, menubuhkan institusi latihan pengurusan tenaga yang besar untuk berhubung dengan dunia pencapaian akademik pengurusan atasan, tenaga yang besarterus meningkatkan Kumpulan keupayaan penyelidikan dan pembangunan produk dan mewujudkan komprehensif, komprehensif dan mewah pengetahuan pengurusan sistem. fmenjangka masa depan: lakukan yang terbaik untuk menjadi dunia pembekal terbesar sistem fotovoltaik . Kami menyediakan pelanggan dengan penyelesaian lengkap (A-L-I-C-E) dalam masyarakat yang sentiasa berubah, nilai-nilai kita yang sentiasa berubah merangkumi lima bahagian berikut. Tanggungjawab: pekerja bertanggungjawab untuk mereka keputusan dan tindakan. Kebebasan: mewujudkan suasana yang baik dan mendorong pekerja untuk menunjukkan mereka bakat. Tidak betul: Kami mengatur tingkah laku pekerja dari perniagaan etika. Kreatif: mendorong pekerja membuat perkara baru dengan mewujudkan persekitaran yang boleh gagal sekiranya mereka adalah kreatif. e kesempurnaan: Kami terbaik untuk memenuhi keperluan pasaran dan pelanggan dan memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan. tenaga besar sentiasa menjunjung tinggi budaya korporat"kebebasan, tanggungjawab, integriti, kreativiti" .
    lihat lebih banyak
  •  TSMC dan kerjasama strategik tenaga yang besar
    TSMC dan kerjasama strategik tenaga yang besar May 31, 2020
    TSMC dan kerjasama strategik tenaga yang besar taiwan bangunan litar pembuatan Co., Ltd.,kependekan dari TSMC, tergolong dalam syarikat pembuatan semikonduktor. . ditubuhkan pada tahun 1987, ia adalah dunia perkhidmatan pembuatan litar bangunan profesional pertama (wafer pengecoran) perusahaan, ibu pejabat dan kilang utama yang terletak di Hsinchu Taman sains bandar, Provinsi taiwan, China. pada tahun 2017, bahagian sektor adalah 56%. pada suku pertama 2018, hasil gabungan adalah $ 8.5 bilion, meningkat 6%, keuntungan bersih adalah $ 3 bilion, meningkat 2.5%, margin kasar adalah 50.3% dan keuntungan bersih adalah 36.2%, di mana penghantaran wafer 10 nm menyumbang 19% daripada jumlah pendapatan wafer, dan 7nm FinFET teknologi proses hendak dihasilkan secara besar-besaran. pada 19 April 2018, TSM, saham AS, mempunyai nilai pasaran AS $ 217.4 bilion dan statik harga-ke-pendapatan nisbah 19. pada bulan julai 2019, jepun mengumumkan sekatan tiga bahan semikonduktor, TSMC mula menyiasat risiko rantaian bekalan, dan menubuhkan pasukan fabs, pengurusan aset, pengurusan risiko dan unit pengurusan kualiti untuk membantu pertama TSMC pembekal dalam mengembangkan rancangan kelestarian operasi untuk potensi risiko untuk meningkatkan penawaran rantai ketahanan. TSMC setahun penuh pendapatan pada 2010 ialah NT $ 419.54 bilion, sekali lagi menetapkan rekod baru . TSMC ibu pejabat global terletak di Hsinchu science Park, taiwan Province, China, dengan anak syarikat atau pejabat di Amerika utara, Eropah, Jepun, tanah besar cina, Korea, india dan tempat-tempat lain untuk menyediakan perkhidmatan perniagaan dan teknikal masa nyata kepada pelanggan di seluruh dunia. TSMC telah membina $ 3 bilion kilang di Nanjing, bangunan ujian telah mengumumkan perjanjian pelaburan dengan Kerajaan perbandaran nanjing, yang akan membelanjakan $ 3 bilion untuk menetapkan kawalan 100 peratus TSMC (Nanjing) Co., Ltd. di Bandar nanjing, dengan 12 inci fab dan perkhidmatan reka bentuk pusat. pada Januari 2020, senarai dunia 500 jenama paling berharga dikeluarkan pada tahun 2020, dengan TSMC kedudukan 218 pada 13 Mei 2020, TSMC berada di kedudukan ke-108 pada 2020 Forbes korporat global 2000 senarai. Xiamen teknologi tenaga besar Co., Ltd pada tahun 2008, tenaga besar didirikan di bandar pesisir yang indah di Xiamen. Kini, tenaga besar mempunyai pangkalan pengeluaran lebih dari 20,000 meter persegi di Haicang, Jimei dari Xiamen dan Shantou dari Guangdong. ia mempunyai tiga ratus orang dengan r & D, pengeluaran, pengurusan dan penjualan pasukan. nilai keluaran tahunan RMB ialah 300 juta. di Jepun, Filipina, Sri Lanka, taiwan dan beberapa bandar lain di cina telah menubuhkan cawangan. sebagai pengeluar integrasi sistem penjanaan tenaga fotovoltaik yang berkembang pesat dan berteknologi, perkongsian strategik jangka panjang dengan banyak perusahaan terkemuka dalam industri fotovoltaik di dalam dan di luar negara. dalam sepuluh tahun kebelakangan ini, syarikat sentiasa mengikuti strategi "sai...
  • pemasangan siap Kagoshima 7.5MW loji tenaga suria
    pemasangan siap Kagoshima 7.5MW loji tenaga suria Apr 29, 2020
    pemasangan siap Kagoshima 7.5MW loji tenaga suriaThe Kagoshima 7.5MW loji tenaga suria telah berjaya dipasang dan disambungkan secara rasmi ke rangkaian bekalan kuasa . Kami sentiasa berusaha secara positif untuk menyediakan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada pelanggan kami
    lihat lebih banyak
  •  Jepun Oita wilayah 32 MW projek meluluskan kementerian Ekonomi, perdagangan dan industri Jepun
    Jepun Oita wilayah 32 MW projek meluluskan kementerian Ekonomi, perdagangan dan industri Jepun Apr 29, 2020
    Jepun Oita wilayah 32 MW projek meluluskan kementerian Ekonomi, perdagangan dan industri Jepunwalaupun di Jepun, di mana kuasa elektrik kyushu mempunyai standard pemeriksaan yang ketat, kami mendapat persetujuan dari pengiraan struktur kita sendiri. Kami telah mencapai kemajuan lebih jauh dan mempelopori bidang baru. tenaga yang besarakan terus melakukan yang terbaik untuk menyediakan penyelesaian pemasangan, kestabilan tinggi, dan gantri yang boleh dipercayai.
  • pesanan untuk 28 MW pemasangan solar untuk Fukui Wilayah, Jepun
    pesanan untuk 28 MW pemasangan solar untuk Fukui Wilayah, Jepun Apr 29, 2020
    pesanan untuk 28 MW gunung untuk Fukui Wilayah, Jepun walaupun teruk rosak garam kawasan, sistem tenaga yang besaradalah terpakai. Kami mempunyai rekod prestasi untuk menanggapi pelbagai keadaan tanah dan tempatan. Kami kini dapat mengendalikan projek besar di seluruh negara.
  • pesanan untuk 23 MW di Niigata Wilayah, Jepun
    pesanan untuk 23 MW di Niigata Wilayah, Jepun Apr 29, 2020
    pesanan untuk 23 MW di Niigata Wilayah, JepunThe Tohoku kuasa elektrik Syarikat kes paling sukar di Jepun lulus peperiksaan, dan kami menerima pesanan . Sistem gantri dirancang mengikut keperluan dan kehendak setiap kes. adalah mungkin untuk memilih dan merancang spesifikasi kerangka dengan analisis, walaupun dalam berbagai kondisi tanah ia juga dapat digunakan di daerah landai dan salji lebat .
  •  2019 mesyuarat tahunan
    2019 mesyuarat tahunan Jan 16, 2020
    meringkaskan masa lalu dan melihat ke masa depan, 2019 berakhir pada jadual . Semua orang menghabiskan malam yang senang dalam tawa, dan kami akan terus bekerja keras dan terus maju pada tahun 2020.
  • makan malam berpasukan
    makan malam berpasukan Jan 13, 2020
    setelah bertungkus lumus, kami makan malam yang sedap dan semua orang sangat gembira.
muka surat pertama 1 2 3 4 5 6 7 8 muka surat terakhir
[  Sejumlah  8  halaman]
Tinggalkan pesanan

Sekiranya anda berminat dengan produk kami dan ingin mengetahui lebih jelasnya, sila tinggalkan pesanan di sini, kami akan membalas anda secepat mungkin.

Rumah

Produk